Servicii

Te putem ajuta? Sună la:
Timișoara - 0722667885
Dumbrăvița - 0752190892
Caransebeș - 0787747741
Servicii

Ne focalizăm pe excelență.

Ce vei găsi la Basic Vision?

Experiența în domeniul opticii medicale ne-am consolidată în peste 20 de ani de practică pe care am adus-o în firma pe care am fondat-o.

  • Pojoga Cristinel Ioachim

Am dorit să face ducem optica medicală la standarde europene. De aceea, nu am investit doar în echipamente și produse, ci ne-am focalizat cu precădere pe formarea profesională a echipei noastre.

  • Daniela Pojoga

În magazinele Basic Vision vei putea alege dintr-o gamă largă de rame de ochelari precum și lentilele potrivite nevoilor și preferințelor tale.

Lucrăm cu branduri de top atât în cazul lentilelor, cât și în cazul ramelor.

De asemenea, vă punem la dispoziție și o gamă variată de ochelarii de soare.

Ne concentrăm pe nevoile clienților noștri, fără a pierde niciodată din vedere motivul specific pentru care au venit la cabinetul nostru. Îi tratăm pe toți clienții noștri ca pe indivizi unici.

Consultație oftalmologică

Consultul oftalmologic complet (determinare dioptrii, verificare dioptrii, prescriere ochelari, refracție) se efectuează în cabinetele dotate cu aparatură și echipamente de ultimă generație. Optometriștii noștri vă stau la dispoziție.

Lentile

Când vine vorba de alegerea lentilelor, opticienii noștri vă sunt alături ca să vă ajute să alegeți lentilele cele mai potrivite. Sunt multe detalii de care ar trebui să țineți cont, dar nu trebui să vă faceți griji, beneficiile practice și estetice sunt luate în considerare de echipa noastră.

Lucrăm cu lentile de la producători de top precum Hoya or Zeiss.

Rame de ochelari

Alegerea unei rame de ochelari este foarte importantă pentru sănătatea și confortul tău. În recomandările noastre ținem cont de preferințele tale și stilul tău unic. Te invităm în într-unul dintre magazinele noastre și vei putea să probezi dintr-o gamă variantă de rame. În plus, beneficiezi și de sfaturile unul specialist. Fă-ne o vizită. Cu siguranță avem o ofertă care te va surprinde plăcut.

Ramele noastre poartă marca unor firme renumite mondial: Silhouette, Ray-Ban, Dolce Gabbana, Vogue, Ana Hickmann, Escada, Emporio-Armani, Valentino, Police, Polar Glare, Ozzie, Avanglion.

Montaj

Dispunem de atelier propriu de montaj la cele mai înalte standarde. Montajul se făcut cu grijă și profesionalism. Dispunem de aparatură de ultimă generație, însă experiența de peste 20 de ani face ca montajul să fie perfect.

Pentru urgențe sunați-ne
Timișoara - 0722667885
Dumbrăvița - 0752190892
Caransebeș - 0787747741
Shopping Cart
Scroll to Top